
Назва гэтага малочнага супу гаворыць сама за сябе. Яна паходзіць ад дзеясловаў, якія мы ужываем у кулінарыіі ці калі мыем адзенне ўручную.
Інгрэдыенты
- 2 шклянкі мукі
- 1–2 яйкі
- 30 – 40 г. сметанковага алею
- 6–7 шклянак малака
- соль
Спосаб прыгатавання
Прасеяную пшанічную муку злёгку падсмажыць на патэльні без масла да светла-карычневага адцення. Затым дадаем крыху вады, сметанковае масла, яйкі і соль. Усё старанна пераціраем. Атрыманыя ірваныя камячкі цеста засыпаем ў рондаль з кіпячым малаком. Варым на невялікім агні, памешваючы.

Самыя цікавыя і важныя навіны шукайце ў нашых сацыяльных сетках: TikTok, Instagram, VK, Одноклассники, Telegram, Facebook.
