Чырвоны суп – лепшы выратавальнік ў спякотнае надвор’е. Акрамя таго, ў гэтай традыцыйнай страве беларусаў купаецца «сонейка».
Інгрэдыенты
- 0,75 л. квасу
- 0,75 л. вады
- 300 – 400 г. буракоў
- 2 агуркі
- 2 яйкі
- 100 г. зялёнай цыбулі
- смятана
- кроп
- соль
Спосаб прыгатавання
Хлебны або бурачны квас развесці кіпячонай вадой, пакласці нашаткаваныя саломкай вараныя буракі, свежыя агуркі, дробна насечаны кроп, зялёны лук і пасаліць. У гатовы халаднік дадаць смятану і палоўкі звараных укрутую яек.
Самыя цікавыя і важныя навіны шукайце ў нашых сацыяльных сетках: TikTok, Instagram, VK, Одноклассники, Telegram, Facebook.