
Чырвоны суп – лепшы выратавальнік ў спякотнае надвор’е. Акрамя таго, ў гэтай традыцыйнай страве беларусаў купаецца «сонейка».
Інгрэдыенты
- 0,75 л. квасу
 - 0,75 л. вады
 - 300 – 400 г. буракоў
 - 2 агуркі
 - 2 яйкі
 - 100 г. зялёнай цыбулі
 - смятана
 - кроп
 - соль
 
Спосаб прыгатавання
Хлебны або бурачны квас развесці кіпячонай вадой, пакласці нашаткаваныя саломкай вараныя буракі, свежыя агуркі, дробна насечаны кроп, зялёны лук і пасаліць. У гатовы халаднік дадаць смятану і палоўкі звараных укрутую яек.

Самыя цікавыя і важныя навіны шукайце ў нашых сацыяльных сетках: TikTok, Instagram, VK, Одноклассники, Telegram, Facebook.
